Contacteer ons

Contact Persoon : Zhang

Telefoonnummer : 86-13392649067

WhatsApp : +8613392649067

Free call

Lycome International Industrial Limited sluit zich aan bij Handen met Franse Groep VirtualExpo om de Wereldmarkt volledig in te gaan

November 26, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Lycome International Industrial Limited sluit zich aan bij Handen met Franse Groep VirtualExpo om de Wereldmarkt volledig in te gaan

De plotselinge uitbarsting van covid-19 aan het begin van 2020 bracht dramatische veranderingen in de methodes van de buitenlandse handelsbevordering. De beperkingen van de traditionele methodes van de buitenlandse die handelsbevordering op handel worden gebaseerd toont en de klantenbezoeken werden grondig blootgesteld, die betekenden dat vele buitenlandse handelsbedrijven hun tegenmaatregelen moesten heroverwegen en een alternatieve oplossing vinden.

 

De epidemie heeft niet de regels van economie veranderd. Als u geen te doen zaken hebt, is dat omdat uw bedrijfsmodel moet worden veranderd. U hebt altijd een plan op lange termijn in zaken nodig! wegens epidemisch lockdowns, konden de buitenlandse klanten slechts van huis werken gebruikend Internet in plaats van het bijwonen van handel toont rond de wereld en het maken van de tot bezoeken van aangezicht tot aangezicht aan leveranciers. In deze context, bleek Internet om het enige venster te zijn aan de toekomst en de kansen. Het Ministerie van Handel heeft ook beleid geïntroduceerd om sterke steun aan online bevordering en tentoonstellingen te geven, die onvermijdelijk tot meer kansen zullen leiden en zullen leiden tot nieuwe vormen van zaken. De Kanton Eerlijke online tentoonstelling is een goed voorbeeld aantonen die dat de online tentoonstellingen onvermijdelijk een nieuwe winstgevende kans zullen worden. In het midden van de epidemische, buitenlandse handelaren vereis een manier om hun kernconcurrentievermogen te verbeteren en door aan andere markten te breken. Dit is een gouden promotiekans voor buitenlandse handelaren!

 

De geschiedenis beweegt altijd zich vooruit en de tijd wacht op de geen mens. Slechts zullen de bedrijven die actief verandering omhelzen en de industrietendensen volgen op de lange termijn overleven. Ondanks de onverwachte globale epidemie, heeft de de leveringsketen van China de groei in de invoer en de uitvoer eerder dan wordt onderbroken gezien. Volgens de gewoonte bedroegen de statistieken, in de eerste tien maanden van de de totale invoer en uitvoer van China van 2021 RMB 31,67 triljoen, groeiend door jaarlijkse 22,2%. Specifiek, bedroeg de uitvoer RMB 17,49 triljoen, groeiend door 22,5%; de invoer bedroeg RMB 14,18 triljoen, groeiend door 21,8%.

 

In deze context, onze bedrijf onlangs bij aangesloten handen met de Franse Groep VirtualExpo, toont de specialist in online handel, om de wereldmarkt volledig in te gaan.

 

De online handel toont Chinese buitenlandse handelsbedrijven toesta om strategieën voor publieksduizenden mijlen weg te bedenken zonder hun huizen te verlaten!

 

Neem een blik bij de afgelopen 13 jaar economische veranderingen in China terug.

 

In 2008, voorspelden sommige economen dat 2022 de laatste jaren moeilijkst voor de economische ontwikkeling van China zou zijn. In het verleden de 13 jaar, hebben alle gangen van het leven de consensus bereikt dat de economische omgeving meer en meer moeilijk en beginnend zaken en makend investeringen om is geworden moeilijker geworden zijn!

 

Nochtans, hebben sommige investeerders, ondernemers en bedrijven met een scherpe bedrijfsbetekenis constant kans met beide handen aangegrepen, die de mythen van de rijkdomverwezenlijking debunking. Hier zijn sommige voorbeelden:

 

  • Taobao heeft de traditionele kleinhandelsindustrie met het „Internet + het Winkelen“ model geschuifeld.
  • Ctrip heeft de traditionele reisindustrie omhoog met het model van „Internet + van de Reis“ verdeeld.
  • DiDi heeft de traditionele taxiindustrie met het model van „Internet + van de Taxi“ ten val gebracht.
  • Meituan heeft de traditionele cateringsindustrie met het model van „Internet + van het Voedsel“ ontwricht.
  • Alipay heeft het bankwezen en de financiële industrie met het model van „Internet + van Financiën“ onderbroken.
  • De Franse VirtualExpo-Groep brengt de fysieke handel ten val toont de industrie met „Internet + de Handel“ model tonen.

 

 

De sleutel tot het succes van deze nieuwe reuzen is dat zij volledig hebben begrepen wat op het spel staat en winstgevende kans, de bouw grote carrières en belangrijke The Times met beide handen aangreep!

 

Nu, om meer buitenlandse handelsondernemingen te helpen de eerste maatregel aan het ontvangen van verzoeken en het verwerven van nieuwe klanten treffen, VirtualExpo-lanceert de Groep een inclusieve strategie op grote schaal „RMB 10 miljoen toelage aan 1.000 Chinese buitenlandse handelsondernemingen!“ Dit betekent elke buitenlandse handelsonderneming tot RMB 8.772 in toelagen kan ontvangen. Op deze wijze, helpt VirtualExpo die ondernemingen goedkope en risico-vrije vroege adopters van online tentoonstellingsbevorderingen worden.

 

Wilt u een internationaal merk producten globaal verkopen worden en?

Wilt u op hetzelfde stadium zoals de wereld top 500 verschijnen?

Wilt u uw merkreputatie overzee verhogen?

Als u ja aan deze vragen antwoordde, is het tijd om internationale kopers en beslissers door VirtualExpo te bereiken.

 

Worstelt u nog om verzoeken uit de kopers van uitstekende kwaliteit te verkrijgen?

Worstelt u nog om klanten te bezoeken?

Worstelt u nog om internationale handel toont bij te wonen?

Worstelt u nog om over de straalvertraging in buitenlandse handel te krijgen?

Worstelt u nog om met klanten op de telefoon in vreemde talen buiten het Engels te communiceren?

 

Lees onze verhalen van het klantensucces:

Uw klanten zijn hier.

Uw edelen zijn hier.

Uw concurrenten zijn ook hier.

Wat wacht u op?

 

Zolang u een fabrikant met de behoeften van de buitenlandse handelsuitvoer bent

in de sectoren van de industrie; medische apparatuur; architectuur en ontwerp; roeien en de maritieme industrie; landbouwmachine en machines; en ruimte

en hebben uw eigen kwaliteitswebsite in het Engels

 

u kunt zich bij de online tentoonstelling van VirtualExpo aansluiten,

krijg op de wereldmarkt

en begin uw reis naar succes.

laatste bedrijfsnieuws over Lycome International Industrial Limited sluit zich aan bij Handen met Franse Groep VirtualExpo om de Wereldmarkt volledig in te gaan  0

Tast hierboven de QR-code af om de officiële rekening van WeChat te volgen

 

Voor nadere informatie, gelieve te klikken op het artikel hieronder:

[VirtualExpo-Groep] @ alle mensen RMB 10 miljoen subsidies aan 1.000 Chinese buitenlandse handelsondernemingen!

Steunhotline: 027-87774606

Het waardevolst

de voordelen aan de buitenlandse handel van China komen!

 

Tast hierboven de QR-code af om de officiële rekening van WeChat te volgen.

Krijg toegang tot onze vrije douanedatabase!

Voor details klik hieronder:

@All buitenlandse handelaren, vrije vraag en download van douanegegevens [Bestrijding van covid-19 en hulp buitenlandse handel]

laatste bedrijfsnieuws over Lycome International Industrial Limited sluit zich aan bij Handen met Franse Groep VirtualExpo om de Wereldmarkt volledig in te gaan  1

VirtualExpogroep

 

VirtualExpo Groupis een wereld-beroemde online tentoonstellingsprovider. Opgericht in 1999, heeft het meer dan 300 werknemers en een jaarlijkse omzet van meer dan EUR 200 miljoen. Met hun hoofdkwartier in Frankrijk, is het wereld-beroemde meertalig, multi-sleutelwoord en van de multi-Zoekenmotor toont de leverancier van virtuele handel. Zij hebben een nieuw gelokaliseerd die platform van de e-commercebevordering met zoekmachineoptimalisering (SEO) wordt geïntegreerd, online tentoonstelling en professioneel B2B-platform. De groep omvat zes de professionele online virtuele handel, namelijk Directindustry (industrieproducten), Archiexpo (architectuur en ontwerp), Nauticexpo (roeien), Medicalexpo (medische apparatuur), AgriExpo (landbouwmachines en materiaal) en AeroExpo toont (ruimtevaart). In 2020, online had het 110 miljoen unieke bezoekers, meer dan 40.000 online tribunes en bijna 1,1 miljoen producten. Het is een bekend die sourcing en marketing platform door globale bezoekers en internationale kopers goed wordt gekeurd.

 

DirectIndustry werd gelanceerd in 2000 en heeft momenteel meer dan 13.000 leveranciers.

NauticExpo werd gelanceerd in 2003 en heeft momenteel meer dan 4.000 leveranciers.

ArchiExpo werd gelanceerd in 2007 en heeft momenteel meer dan 10.000 leveranciers.

MedicalExpo werd gelanceerd in 2012 en heeft momenteel meer dan 7.000 leveranciers.

AeroExpo werd gelanceerd in 2016 en heeft momenteel meer dan 3.000 leveranciers.

AgriExpo werd gelanceerd in 2016 en heeft momenteel meer dan 3.000 leveranciers.

 

Groepsopdracht: Maak de internationalisering van Chinese merken gemakkelijkere en hulp Chinese verwerkende bedrijven om van uitstekende kwaliteit producten over de hele wereld te verkopen!

Groepsvisie: Word een globale leider in online tentoonstellingen en professionele B2B-platforms evenals de one-stop dienst en een oplossingsleverancier voor buitenlandse handel. Bied merkblootstelling, productbevordering, netwerkoptimalisering en verkoopmogelijkheden.

Groeps bedrijfsfilosofie: Kwaliteitsinhoud en bezoekers om de kopers van uitstekende kwaliteit aan te trekken.

De waarden van de groepskern: Het durven, moedig, professioneel, specifiek en blijvend.

laatste bedrijfsnieuws over Lycome International Industrial Limited sluit zich aan bij Handen met Franse Groep VirtualExpo om de Wereldmarkt volledig in te gaan  2

▲Bezoekerdistributie van online de tentoonstellingsplatform van VirtualExpo

Bonus: „Met een waarde van miljoenen! Samenvatting van van het de tentoonstellingsplatform van VirtualExpo online het beheersvaardigheden en voorzorgsmaatregelen“

 

Het VirtualExpo-Groep online platform wil Chinese buitenlandse handelsbedrijven helpen hun internationale kansen in de nasleep van de COVID-epidemie openstellen. Dit is ook ons doel door andere Chinese bedrijven aan te moedigen om aan dit online tentoonstellingskanaal te kijken. Open samen de toekomst van de Chinese uitvoer!

 
 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

ray_z@consumablemedicalsupplies.com
+8613392649067
13392649067
live:.cid.156f1a39de713476